Priča o ,,Becutan”-u je čvrsto utemeljena u ljubav i brigu prema deci, a samo ime  nastaje kao sinergija dve reči: BEBA+CUTIS (lat. površiski sloj kože).

Počev od 1978 godie, brend ,,Becutan”  sa samo 5 proizvoda postaje neizostavni deo detinjstva hiljadama dece. Nakon više od četiri decenije postojanja ,,Becutan”  još uvek je dosledan održavanju vrhunskog kvaliteta svih svojih proizvoda, što je najčvršći temeljac  dugogodišnje tradicije i još uvek jeste sinonim nežnjosti i vrhunske nege koja se prenosi od generacije na generaciju.

Danas portfolio ,,Becutan”  sadrži  preko 30 osnovnih tipova proizvoda sa više od 50 različitih oblika pakovanja. Svi proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u saradnji sa pedijatrima i dermatolozima. Izrađeni su od vrhunskih sirovina sa potvrđenim kvalitetom, koje su usklađene sa evropskim direktivama o kvalitetnom proizvodu namenjen za negu dečje kože. Proizvodni proces je podložen konstantnoj proveri ulaznih materijala i gotovog proizvoda i odvija se u skladu sa standardima GMP (Good Manufacturing Practice), standardima dobre proizvodne prakse, najvišim u ovoj industriji. Noseći segment portfolija jesu proizvodi namenjeni nezi i zaštiti bebine i dečje kože sa izuzetno blagim formulacijama, koje su izrađene po originaloj recepturi, sigurni za upotrebu još od prvog dana rođenja.

.

Dostupni na više od 10 tržišta u svetu, sa više od 250 miliona komada prodatih proizvoda, ,,Becutan”  jeste sinonim za tradiciju, stalni kvalitet, poverenje i lojalnost. Lider u kolekciji je dečja krema sa   50.000.000 prodatih komada.

.

Ono što ,,Becutan”  pravi zaista posebnim i potvrđuje njegovu čvrstu poziciju na tržištu jeste kolektivna percepcija o njemu kao domaćem brendu, što, isto tako, ukazuje na snažnu vezu sa krajnjim kupcem, koja je, svakako, građena decenijama. Naš stalni rad i rast ,,Becutan”-a i dalje se nastavljaju, a polazna i krajnja tačka svega što radimo, jeste naša iskrena ljubav prema deci.

.

Nežno još od prvog dodira...