Becutan Sensitive – SOS baby cream


Krema Becutan Sensitive SOS je idealna za negu i zaštitu najosetljivije dečje kože koja se suočava sa stanjima koja zahtevaju intenzivnu negu i brze rezultate poboljšanja. Formulacija jeste jedna unikatna kombinacija pažljivo odabranih prirodnih sastojaka kao što su lanolin, pčelni vosak, glicerin, pantenol i cink oksid koji deluju sinergetski i obezbeđuju duboku negu i hidrataciju kože, a ujedno štite od agresivnih spoljnih uslova kakvi mogu biti vetar i hladnoća.

Krema Becutan Sensitive SOS je pogodna za intenzivnu negu kože, naročito u zimskom periodu. Obogaćena je masnim sastojcima prirodnog porekla, koji stvaraju film na koži pri nanošenju i na taj način sprečavaju gubljenje vode sa površine kože.

Proizvod je namenjen održavanju zdravog izgleda i nezi izuzetno suve i osetljive kože koja je sklona sušenju i pucanju (lice, telo, ručice i pelenska regija).

Svi proizvodi kolekcije Becutan Sensitive su klinički i dermatološki dokazani u EU laboratorijama, u Italiji, testirani pod nadzorom dermatologa, pridržavajuće se principa dobre kliničke prakse.

Email Facebook LinkedIn Tumblr