Becutan pelene

Izbor pelena je svakako jedna od najvažnijih odluka, naročito kod novorođenčadi, s obzirom da je koža u postojanim kontaktom sa pelenom, a istovremeno je neophodno što je možno duže da ostane suva i zaštićena. Osim dobre apsorpcije, pelena mora biti ugodna i elastična, kako bi se postigla maksimalna udobnost u najaktivnije vrijeme dana, istovremeno poboljšati noćnu funkciju pelene. Becutan pelene su napravljene sa puno ljubavi i pažnje za potpunu udobnost i higijenu najmanjih.

MEKANE I TANKE

Becutan pelene su izvanredno mekane i tanke, površinski sloj pelene sadrži veći procenat prirodnih materijala, zbog čega je dodir sa osjećajnom bebinom kožom izuzetno nježan.

BEZ STRANIČNOG PROTICANJA

Elastične stranične barijere sprečavaju proticanje nečistoća u zoni između nogica. Izrađene su od materijala koji omogućavaju koži da diše.

POBOLJŠAN ANATOMSKI OBLIK

Becutan pelene su anatomski oblikovane da osiguraju veću udobnost i prate bebine pokrete u različitim fazama njenog rasta.

VEĆA ELASTIČNOST

Poboljšana je fleksibilnost elastičnih djelova u predjelu struka. Becutan pelena je izvanredno elastična u predjelu struka i potpuno se prilagođava slobodnim kretanjima bebe, kako bi se postigla maksimalna udobnost u najaktivnijem periodu dana a u isto vreme bi se poboljšala i noćna funkcija pelene.

VAZDUŠNO PROPUSTLJIVE

Površinski sloj pelene ima aero-propustljivu teksturu koja omogućava da koža nesmetano diše.

SUPER MOĆ UPIJANJA

Moć upijanja, kao i brzina apsorpcije su jedne od najvažnijih karakteristika Becutan pelene. Zahvaljujući super upijajućem sloju sa strukturom mikrogranula, kao i distributivnom sloju koji omogućava da se nečistoće iz pelene ravnomerno rasporede po njenoj cijeloj dužini, koža bebe će ostati suva i zaštićena i više sati nakon upijanja.

  • Tanje pelene;
  • Bočno nepromočive;
  • Poboljšana elastičnost;
  • Mekana i nežna za dečiju kožu;
  • Poboljšano upijanje.

Dostupnost:

Standard pakovanja 2,3,4,5

Jumbo pakovanja 2,3,4,5,6

Jumbo + pakovanja 4


Email Facebook LinkedIn Tumblr

Povezani proizvodi