Becutan ulje sa lavandom 


Prateći trend primene sastojaka prirodnog porekla, kao i tradiciju zasnovanu na farmaceutskom znanju i iskustvu, razvijena je nova formulacija u Becutanovom portfoliju –Ulje sa lavandom, namenjeno nezi i zaštiti bebine i dečije kože. Formulacija je obogaćena prirodnim lavandinim uljem poreklom sa hrvatskog ostrva Hvara, tradicionalno poznatog po uzgoju jednog od najkvalitetnijih lavandinih ulja, dokazanog blagotvornog dejstva i jedinstvenog mirisa. Becutanovo lavandino ulje ne sadrži parfeme, a jedinstveni miris proizvoda je rezultat kombinacije aromatičnih sastojaka koji čine prepoznatljivi miris lavande.

Becutanovo ulje sa lavandom je idealno za negu i zaštitu bebine kože, ali i za svakodnevnu masažu koja je od izuzetnog značaja za sveukupni razvoj bebe.

Dodir je jedinstveno čulo kod beba koje je potpuno razvijeno još od samog rođenja, a redovna masaža beba, pored toga što ih opušta, istovremeno podstiče i digestivni sistem, utiče na razvoj orijentacije i motorike, a doprinosi i povećanju imuniteta jer su blizina roditelja i dodiri puni topline i nežnosti nezamenljivi u ritualu svakodnevne nege i zdravog razvoja deteta.

Opuštajuća masaža i miris lavande će svojim blagotvornim i umirujućim dejstvom doprineti mirnom snu posle večernjeg kupanja, a posle masaže bebina kože ostaje mekana, nežna i prijatnog mirisa koji zadržava umirujuće dejstvo i duže, tokom spavanja. Ne sadrži parabene, alkohol, boje i mirise.

  • Ne sadrži alkohol
  • Ne sadrži boje
  • Ne sadrži parabene
  • Ne sadrži mirise
  • Prirodnog mirisa lavande
  • Umirujućeg dejstva za miran san
  • Pogodan za svakodnevnu masažu bitnu za sveukupni bebin razvoj.

Dostupnost

200ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Povezani proizvodi