Becutan zaštitna krema sa cink oksidom 


Namenjena je svakodnevnoj nezi bebine kože, naročito u pokrivenim delovima pelenske regije i u delovima prevoja. Sprečava pojavu crvenila i iritacije u pelenskoj regiji, kao posledicu dodira nežne kože sa vlagom i nečistoćama iz pelene. Klinički je dokazano da ovaj preparat umiruje iritiranu bebinu kožu i da se može primenjivati već od prvog dana posle rođenja. Krema se nanosi na čistu kožu blagim utrljavanjem, sve dok se potpuno ne upije. Nakon utrljavanja, ne bi trebalo da ostanu beli tragovi na površini kože.

Kod beba sa zdravom kožom u cilju sprečavanja pojave crvenila i iritacije u pelenskoj regiji, proizvod se nanosi jednom dnevno, najčešće posle kupanja radi bolje zaštite tokom noći. Noću bebina koža u pelenskoj regiji ostaje duže izložena štetnim faktorima (vlazi i nečistoćama iz pelene), koji mogu biti uzroci pojave crvenila i upala. Becutanova zaštitna krema sa cinkovim oksidom stvara tanak vodootporni sloj koji bebinu kožu održava suvom i sprečava pojavu iritacija. Kod beba čija je koža podložnija pojavi crvenila i iritacija u pelenskoj regiji, krema se nanosi na suvu i čistu kožu prilikom svakog menjanja pelene.

  • Ekstrakt aloe vera – održava normalnu vlažnost i umiruje kožu;
  • D-pantenol – reguliše vlažnost i štiti kožu od negativnih uticaja okoline, kao što su vlaga i nečistoće iz pelene;
  • Cinkov oksid – stvara tanak zaštitni sloj koji površinu kože održava suvom, istovremeno sprečavajući pojavu crvenila, osipa i iritacije osetljivih delova kože.
  • Klinički testiran;
  • Prilagođene pH vrednosti;
  • S ekstraktom aloe vera, D-pantenolom i cinkovim oksidom;
  • Sprečava pojavu iritacija

Dostupnost:

50ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Povezani proizvodi