Deterdženti


Bekutanov tečni detrerdžent 1l

Novi Bekutanov tečni deterdžent efikasan je protiv nečistoće, a negova blaga formulacija obogaćena enzimima, koja uklanja mrlje sa odeće, istovremeno je i nežna za dečiju kožu.

Deterdžent je namenjen za pranje na temperaturi od 30 dо 90°C i odličan je izbor kako bi se dobio čist i siguran rezultat.

Formulacija obogaćena enzimima efikasno uklanja mrlje sa odeće, zadržavajući pri tom prepoznatljivi miris Bekutana. Sadržaj od 1l namenjen je za 16 pranja i prilagođen nežnoj dečijoj koži, što je potvrđeno dermatološkim testovima.

Bekutanov omekšivač odeće 1l

Blaga formulacija novog Bekutanovog omekšivača odeće, obogaćena ekstraktom biljke aloe vera, oplemenjuje tkanine ostavljajući nežan osećaj svežine i mekoće. Ekstrakt biljke aloe vera čini proizvod pogodnim i za osobe osetljive kože. Proizvod je dermatološki testiran.

Ova uravnotežena formula može se upotrebljavati na temperaturi od 30 dо 90°C, za mašinsko i ručno pranje prema navedenom načinu doziranja.

Bekutanov tečni omekšivač 1l

Formulom koja odgovara visokim standardima nežne dečije kože, ovaj 2 u 1 proizvod je najpraktičnije rešenje za vidljive posljedice „dinamičnih aktivnosti“ naših najdražih.

Jedinstvena formula tečnog deterdženta i omekšivača 2 u 1, maksimalno efikasna protiv nečistoće i obogaćena prirodnim ekstraktom masline, omogućava istovremenu čistoću i mekoću odeće i predstavlja odličan izbor za osobe osetljive kože.

Prilagođen je i za dva tipa pranja – ručno i mašinsko. Posle pranja, odeća je mekana, čista i prijatno parfimisana.

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Povezani proizvodi