Becutan kolekcija za zaštitu od sunca, obezbeđuje sigurnu zaštitu od UVS i UVB zraka, istovremeno negujući kožu.

 

Preporuka za upotrebu proizvoda

TIP KOŽE

PROIZVOD

Jako osetljiva koža

Becutan High Protection Sun Cream SPF 50

Umereno osjetljiva i jako svetla koža

Becutan High Protection Sun Cream SPF 50

Koža srednje svetlog tena

Prvih dana izlaganja suncu - Becutan High Protection Sun Cream SPF 50

Pošto koža dobije sunčanu podlogu - Becutan High Protection Sun Milk SPF 30

Koža prirodno tamnog tena

Za lice- Becutan High Protection Sun Cream SPF 50

Za telo- Becutan High Protection Sun Milk SPF 30 или Becutan High Protection Sun Lotion SPF 20

PRE SPAVANJA

Na kraju dana, nakon celodnevne izloženosti suncu, vodi, pesku, vetru, kamencima...koža vašeg mališana zahteva posebnu i intenzivniju negu od uobičajene.

Becutan uljna kupka sa masnim kiselinama omega 3 i 6, nežno će očistiti, hidratizovati i omeknuti dečiju kožu. Prirodna biljna ulja (sojino ulje,suncokretovo ulje, ulje grožđanih semenki i maslinovo ulje) će se upiti u kožu i doprineti da ona ostane nežna, meka i gipka, bez znakova suvosti.

Becutan After Sun Milk,  zahvaljujući sastojcima: maslinovom ulju, nevenovom ulju, kamilici i D-pantenolu Bekutan mleko za posle sunčanja je idealno za vraćanje vlažnosti kože nakon izlaganja suncu.

ZA SVAKI SLUČAJ

Ukoliko neki deo kože vašeg mališana ostane nezaštićen, tj nenamazan sredstvom za sunčanje, može doći do pojave opekotina (bez obzira koliko pazimo, priznajemo da se to može dogoditi svakom roditelju, voda i pesak kao faktori pospešuju i onako „turbo“ pogone vašeg malog avanturiste). Becutan mast s ribljim uljem, pored namene za svakodnevnu njegu i zaštitu kože novorođenčadi, preporučuje se i za tretman i smirenje kože u slučaju eventualne pojave opekotina, kod svih članova porodice, kao i za umirenje crvenila prouzrokovanog trljanjem i znojenjem

 

U SVAKO DOBA

Becutan vlažne maramice, nežno čiste i neguju kožu u svakom trenutku.