Becutan uljana kupka 


Kupanje je jedan od svakodnevnih rituala u kome uživaju bebe, ali i roditelji. Nega bebine kože koja ima karakteristike izuzetno suve, osetljive kože podložne iritacijama, naročito je složena i zahteva primenu izuzetno blagih sredstva s pH 4 - 6, losiona sa dodacima za hidriranje, kao i uljnih sredstava za kupanje.

Prateći potrebe najosetljivije kože, razvijena je nova formulacija proizvoda u kolekciji Becutan – uljana kupka, pre svega stvoreno za negu suve i izrazito osetljive bebine kože. Ovaj proizvod nežno čisti i hidrira kožu, omekšava je i štiti od iritacija.

Kako deluje?

Formulacija uljana kupka Becutan izrađena je na bazi prirodnih biljnih ulja: sojinog i suncokretovog , ulja grožđanih koštica i maslinovog ulja. Ekstrakti ovih ulja bogati su masnim kiselinama omega 3 i omega 6, koji pripadaju grupi membranoformirajućih fosfolipida, što podrazumeva da pomažu održavanju prirodnog lipidnog balansa kože i doprinose jačanju njene zaštitne funkcije. Prirodna biljna ulja se lako upijaju u kožu, utiču na poboljšanje njene elastičnostii i čine kožu mekšom. Pored masnih kiselina, sadrži i vitamin E, koji deluje antioksidativno, i umirujuće; vitamin A, koji održava prirodnu vlažnost kože i vitamin C, koji poboljšava mikrocirkulaciju, a time i razmenu hranjivih supstanci u ćelijama kože, čineći je glatkom, nežnom i mekanom.

Kako se upotrebljava?

U vodu za kupanje (5-10 l) staviti 5-10 ml uljana kupka Becutan i razmutiti vodu, tako da nastane mlečnobela emulzija u kojoj se beba kupa. Nije potrebno ispirati, dovoljno je bebu uviti u peškir i nežnim tapkanjem upiti višak pene. Biljna ulja se lako upijaju, doprinoseći da koža ostane nežna, mekana i gipka. Kupanje je blago i jednostavno, a jedan od sastojaka ima omekšavajuće dejstvo, što pomaže prilikom rasčešljavanja kose. Ovaj proizvod, osim bebama i deci, preporučamo još i odraslima čija je koža suva i osetljiva.

  • Klinički testiran;
  • Sadrži omega 3 i 6;
  • S vitaminima A, E i C;
  • Sa sojinim uljem, suncokretovim uljem, uljem grožđanih semenki i maslinovim uljem;
  • Prilagođene pH vrednosti;
  • Preporučuje se odraslima sa suvom i osetljivom kožom.

Dostupnost

150ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Povezani proizvodi