Becutan dečija bademova krema 


Prateći svakodnevne potrebe najmlađih, razvijena je nova formulacija kreme namenjene svakodnevnoj nezi bebine i dečije kože, koja u svojoj osnovi sadrži bademovo ulje. Becutanova dečija bademova krema poseduje izuzetno blagu i hipoalergenu formulaciju,a sve njene komponente deluju tako da poboljšavju vlažnost kože, umiruju kožu i sprečavaju pojavu crvenila i iritacija. Ne sadrži parabene.

U svom sastavu sadrži:

  • Bademovo ulje, koje je bogato vitaminima А, Е i D. Ulje pomaže održavanju normalne vlažnosti kože, istovremeno smanjujući crvenilo kože i jačajući njenu otpornost prema spoljnjim utjecajima.
  • Lanolin koji odbija vodu sa površine kože i stvara fizičku barijeru u dodiru s vlagom, pri tom sprečavajući isušivanje kože, i pomažući u održavanju njene prirodne vlažnosti.
  • Cinkov oksid, stvara tanak zaštitni sloj koji površinu kože održava suvom, istovremeno sprečavajući crvenilo, osip i iritaciju nadražnjene kože.
  • Vazelin sprečava gubitak vlage i namenjen je nezi izuzetno suve kože sklone pucanju.

Krema se može upotrebljavati u pelenskoj regiji. Ne sadrži parabene, boje i alkohol. Nanosi se u tankom sloju, na čistu kožu blagim utrljavanjem.

Dostupnost

100ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Povezani proizvodi