Becutan penušava kupka sa ekstraktom ovsa i D-pantenolom 


Prateći trend primene sastojaka prirodnog porekla i tradiciju nege kojoj verujete, razvijene su dve formulacije u kolekciji Becutan – penasto sredstvo za kupanje i šampon, proizvodi naročito blagog dejstva i sastava obogaćenog eko sertifikovanim ekstraktom ovsa, dobijenim iz ovsenog semena, koje se tradicionalno prepoznaje kao sastojak izuzetno umirujućeg dejstva na kožu.

Blaga formulacija novog Becutanovog šampona sa ovsenim ekstraktom i D-pantenolom, predstavlja pravi odgovor na dugo postavljano pitanje u vezi sa svakodnevnom upotrebom dečijih kozmetičkih preparata. Kombinacija pažljivo izabranih sastojaka, temeljno čisti kožu i teme, istovremeno negujući i štiteći kožu glave. Pored ovsenog ekstrakta, novi šampon sadrži i D-pantenol, sastojak izrazito hidratizirajućeg dejstva, kao i svojstvo regulacije vlažnosti kose i kože. Borba sa suvoćom i oštećenjem temena, kao česta pojava, naročito kod beba, podržana trendovima koje Becutan decenijama primenjuje, sada dobija dopunsku vrednost. Pored toga, Becutan šampon sa ovsenim ekstraktom i D-pantenolom će staviti tačku na iscrpljujuće pokušaje raščešljavanja kose, dajući joj dodatnu mekoću i prirodan sjaj. Ne sadrži parabene.

Zašto ovseni ekstrakt?

Ovseni ekstrakt predstavlja bodat izvor prirodnih sastojaka koji se ubrajaju u grupu jedinjenja karakterističnih po tome da eliminišu dejstvo slobodnih radikala, kao i po svom antiiritirajućem dejstvu, čime doprinose zaštiti kože od pojave iritacija.

  • Ne sadrži sapun;
  • Ne sadrži alkohol;
  • Ne sadrži parabene;
  • Dermatološkii testiran;
  • S ovsenim ekstraktom i D-pantenolom;
  • Ima prilagođenu pH vrednost.

Dostupnost

200ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Povezani proizvodi